top of page

BESTUUR

Het bestuur van buurtvereniging Purmerenderweg bestaat uit 5 personen.

Hieronder vind je meer informatie

Voorzitter Cees
Schermafbeelding 2019-12-17 om 17.20.17.
Penningmeester Gerda
Secretaris Brenda

Vacature

Lloyd foto.jpg
Miranda Screenshot_20200621-200853_Gallery.jpg
Bestuurslid Lloyd
Bestuurslid Miranda
HET BESTUUR VAN DE VERENIGING
Brenda foto.jpg
Voorzitter Cees
Gerda.jpg

Introductie Brenda Kosters (secretaris)

 

Hoi, mijn naam is Brenda en ik ben opgegroeid in Purmerend. Op mijn 18e ben ik naar Amsterdam verhuisd en vervolgens heb ik in verschillende plaatsen in de provincie Utrecht en Gelderland gewoond. Na de geboorte van onze dochter zijn wij in 2008 in Purmerend gaan wonen. Sinds 2020 woon ik met mijn man Robin en dochter Eva aan de Purmerenderweg.

We zijn nog volop bezig in en en om het huis maar we wonen hier met veel plezier. Het gevoel van buiten en toch dicht bij het stadje.

Sinds oktober 2020 maak ik deel uit van het bestuur van de buurtvereniging Purmerenderweg als secretaris.

Introductie Miranda Lof

 

Hierbij wil ik mij voorstellen. Ik ben Miranda Lof - Zijp. In 1971 zag ik het levenslicht in Purmerend. Hier zijn mijn beide dochters ook geboren. Dewi (26) en Iwana (20). In 2016 ben ik getrouwd met Dennis en hebben wij ons huis op de Purmerenderweg 92 gekocht, zodat wij hier een nieuwe start konden gaan maken als samengesteld gezin. Gezamenlijk hebben wij 5 kinderen, waarvan er nog 1 thuis woont. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de zorg. Dit doe ik al 30 jaar. Daarnaast doe ik een HBO opleiding. Ik hoop een ieder dan ook te kunnen ontmoeten en kennis te maken bij één van de activiteiten die gaan plaatsvinden.

Introductie Lloyd Misjan

 

Ik ben Lloyd Misjan, ik woon samen met mijn partner Saskia Kehrer. Op 23 december 2021 aanstaande wonen wij officieel 1 jaar aan de Purmerenderweg 193. Wij hebben drie kinderen Kiki 30jr (vrouw), Bram 24jr (man) en Salva 19 jaar (man), waarvan de twee oudste twee reeds uit huis zijn. Salva de jongste maakt nog deel uit van ons gezin. Gezien zijn leefwijze zal deze ook binnen de kortste keren het nest verlaten denk ik. Je weet het maar nooit.  

Ik ben geboren in Paramaribo (Suriname) , daar heb ik 23 jaar gewoond. Dus geboren Suriname en getogen in Nederland. Ik heb met mijn partner 20 jaar in Monnickendam gewoond in het oude stadje. In 2020 zijn wij verhuisd naar de Beemster, omdat we graag wat meer ruimte zochten en ook niet te ver van Amsterdam en omgeving.

Als medewerker en ZZP-er heb ik als Finance/HR en functioneel ICT-er tot nu toe 30 jaar gewerkt. Zowel nationaal, internationaal en diverse sectoren (Accountancy, Legal, ICT, Bankwezen, Olie en Gas, Agricultural, noem maar op) gewerkt.

Aangezien ik vrij nieuw ben in de Beemster lijkt het mij leuk om mee te werken in het bestuur van de Purmerenderweg buurtvereniging en tevens meer te weten te komen over deze mooie en bijzondere door de UNESCO op kaart gezette plaats.

 

Groet Lloyd

Cees.jpg
bottom of page